Teljes a területi felelősök hálózata

majort
2022. 01. 04., k – 16:02

2021 decemberétől teljessé vált a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat területi felelőseinek hálózata, minden megyében jelen vannak munkatársaink.
A megyei területi felelős a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat terepi szakembere, aki együtt dolgozik minden, az általa képviselt megyében élő és tenni akaró települési, térségi, megyei szervezettel és szakemberrel. A területi felelősök munkáját az Állandó Titkárság koordinálja, számukra szakmai segítséget és iránymutatást nyújtva.
A területi felelősök fő feladata a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat megyei szintű képviselete. E feladat részeként információs szolgáltatást nyújtanak, bemutatják a Hálózat aktuális tevékenységét, illetve megyei sajtókapcsolatok ápolásával elősegítik annak nyilvánosságát. Kapcsolatot tartanak a hálózati tagokkal, és aktívan hozzájárulnak a tagság bővüléséhez. Megyéjükben támogatják a Vidékfejlesztési Program által támogatott fejlesztések megvalósulását, a kiemelkedő példákból jó gyakorlatokat gyűjtenek. 
A területi felelős maga is kezdeményez különböző vidékfejlesztési projekteket, segíti az ott élő szakemberek egymásra találását, összefogását, az adott vidék szakmai és civil közösségeinek megerősödését.
Az MNVH területi felelős szakemberei kulcsfontosságú és nélkülözhetetlen szereplői a vidéknek, akik bővülő szakmai alapokon, sokszínű tudással és tapasztalattal, a bizalom és a kölcsönösség jegyében végzik országszerte tevékenységüket.

Elérhetőségeiket az alábbi oldalon megtalálhatják: https://www.mnvh.hu/contacts

Keressék őket bizalommal!

Forrás: Székely Rita, az MNVH Állandó Titkárság vezetője
Fotó: MNVH