„Gránit Oroszlán Példakép díj” online díjátadó gáláról készült felvétel

majort küldte be 2021. 08. 06., p – 21:43 időpontban

Magyarország legnagyobb férfiközössége, a Férfiak Klubja idén immár negyedik alkalommal osztotta ki a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat. A győztesek Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember példakép és Agrár Különdíj kategóriában vehették át az elismeréseket. A kitüntetéssel olyan férfiakat emeltek ki, akik a jövő nemzedékeit építik, akik élen járnak az értékek örökítésében, példamutatásban, nevelésben. Hat díjazási kategória megalkotására került sor, annak figyelembevételével, hogy a gyermekek hol lelhetnek leginkább életüket meghatározó példaképekre.


Ez a díj nem egy kiragadott teljesítményt jutalmaz, hanem egy elhivatott ember életének munkáját, annak eddig elért eredményeit hivatott elismerni, példaként állítani a következő generációk számára.


Az eseményen az előkelő agrár különdíjat Dr. Németh Zoltán, a Capriovus Kft. ügyvezető igazgatója vehette át. Az Agrárpéldakép elismerés lehetőséget biztosított mindazon termelő, agrárvállalkozó vagy mezőgazdasággal foglalkozó szakemberek jelölésére, akik nemcsak saját és közvetlen környezetükre gyakorolnak hatást, hanem tágabb közösségek irányítására, így a mindennapokban érvényesülő példamutatásra is képesek. 


Az online díjátadó eseményről készült kisfilm bemutatja a magyar agrárértékeket, így a kommunikáció eszközeivel hozzájárul a Vidékfejlesztési Program illetve az MNVH tevékenységeinek támogatásához. A gyors információáramlás a vidékbe fektetett európai uniós és hazai források megtérülésének fontos eszköze. A Vidékfejlesztési Program minél szélesebb körben történő megismertetése az MNVH tevékenységének egyik alappilére. Ehhez nyújtanak támogatást az olyan, a nagyközönség számára nagy érdeklődésre számot tartó események és azok világhálón történő kommunikációja, melyek a Vidékfejlesztési Programra hívják fel a figyelmet.