Munkaszüret

A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar 25 millió ember ellátására is képes, ezért a lakosság számára az élelmiszer-ellátás jelenleg zavartalanul biztosított. Kiemelten fontos, hogy az áruellátás továbbra is folyamatos és kiegyensúlyozott legyen. Az élelmiszeripari vállalkozások és a gazdaságok azonban az új típusú koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzet miatt munkaerőhiánnyal küzdenek, amely a közeljövőben csak tovább romolhat.

Az Agrárminisztérium a helyzet enyhítéseként és egyik megoldásaként, online platformot hozott létre, hogy az élelmiszer alapanyag előállítókat, és termelőket összekösse a potenciális munkavállalóikkal. Célunk, hogy ebben a nehéz helyzetben az élelmiszerlánc érintett vállalkozásait támogassuk a szükséges munkavállalók gyors megtalálásával, hiszen a mezőgazdasági ágazat számára kulcsfontosságú, hogy az előkészítő, gondozási és betakarítási munkálatokhoz a megfelelő számú munkavállaló rendelkezésre álljon.

Bízunk benne, hogy a Munkaszüret.hu lehetőséget teremt a munkaadóknak az aktuális idénymunkákra megfelelő számú munkaerő toborzására, a munkavállalóknak pedig a számukra alkalmas ágazatokban elérhető munkát megtalálására.

https://www.munkaszuret.hu/