Szépségszalon létesítése Baktalórántházán

majort
2023. 11. 13., h – 08:13

LEADER munkaszervezet megnevezése: Baktalórántháza és Térsége LEADER Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-9-1-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Szépségszalon létesítése Baktalórántházán

Megvalósítási hely pontos címe: 4561 Baktalórántháza, Köztársaság tér 3/d.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.05.31

Elnyert támogatási összeg: 2.929.514 Ft

Teljes projekt összeg: 4.240.868 Ft

Projekt célja: Új komplex szolgáltatást nyújtó szépségszalon létrehozása Baktalórántháza Városban induló vállalkozás keretében.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A projekt keretében szépségszalon működéséhez szükséges eszközök (hajszárító gépek, hajvasaló készülékek, hajnyíró gépek, fejmosó berendezések, eszközkocsi, masszázsfotel, kozmetikai kezelőágy, gyantamelegítő, ), valamint a szalon egyéb a vendégek kényelmét és a higiéniát szolgáló berendezések (tükrök, asztalok, székek, polcos szekrény, televízió, porszívó, stb.) kerültek beszerzésre.

Innovációs elemek bemutatása: Baktalórántháza város területén a projekt megvalósításáig nem volt komplex szolgáltatásokat nyújtó szépségszalon. A szolgáltatás egy hiányzó szolgáltatás típust pótolt a településen, melyet igénybe vesznek a térség lakosai. A korábban munkanélküliként regisztrált természetes személy induló vállalkozását eszközfejlesztését segítette a LEADER támogatás.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió A projekt eredményeképpen egy induló vállalkozás tudta fejleszteni a térség lakossága számára nyújtott szolgáltatásait. A széles körű szépségszolgáltatás nyújtásával a vállalkozás több lábon áll, jelentős számú vendéget vonz a városból és a szomszédos településekről.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A projekt jó példaként szolgál, hiszen egy fő induló vállalkozót sikerült támogatásban részesíteni, aki a szépségipar több területét lefedő szolgáltatást tud nyújtani magas minőségben.