Fémipari eszterga gép beszerzése

majort
2023. 11. 13., h – 09:20

LEADER munkaszervezet megnevezése: Csengeri Járás Leader Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-17-1-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Fémipari eszterga gép beszerzése

Megvalósítási hely pontos címe: 4762 Tyukod, Rákóczi út 72.; 475/2 hrsz.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.02.27.

Elnyert támogatási összeg: 999.998 Ft

Teljes projekt összeg: 1.428.569 Ft

Projekt célja: A pályázó működő vállalkozás, a mikrovállalkozás tevékenységét közvetlenül szolgáló új eszköz/gép beszerzését valósította meg kérelmen keresztül (1 db Holzmann ED 1000 N fémipari eszterga gépet vásárolt meg).

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: Holzmann ED 1000 N fémipari eszterga gép megvásárlása.

Innovációs elemek bemutatása: A beszerzés innovációt jelent a vállalkozás életében, ha gép típusát, korszerűségét, kiváló futáspontosságát, teljesítményét, munkabírását nézzük.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió Ezzel a beruházással növekedik a vállalkozás termelési kapacitása, versenyképessége, biztosítottabbá válik a piacokon történő megjelenése, új piacokon jelenik meg, erősödik az innovációs képessége, mindezzel nő a vállalkozás hatékonysága és eredményessége, a vállalt célok (pl.: önfoglalkoztatás fenntartása) megvalósításra kerültek.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A mai modern világban akár a háztartási eszközöket, akár a gyári termelési gépeket tekintve a legtöbb elektromos árammal működik, villanymotorok hajtják. Ezek tönkremenetele nagyban akadályozhatja a mindennapi háztartásvezetést, a nélkülözhetetlen munka végzését, az optimális termelés folytatását stb. A vállalkozás több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a villamos forgógépek javításának területén. Műszaki és szakmai felkészültsége és jelen fémipari eszterga gép megvásárlása lehetővé teszi, hogy a villamos gépek javításánál, tekercselésénél, karbantartásánál megbízható, magas színvonalú munkát tudjon végezni, mely elősegítette a járás és térség egyetlen tekercseléssel foglalkozó vállalkozásának fennmaradását és fejlesztését.