Szálláshelyszolgáltatással kiegészülő kínálatbővítés, és technológiai fejlesztés

majort
2023. 11. 13., h – 10:31

LEADER munkaszervezet megnevezése: Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP-19.2.1.-28-1-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Szálláshelyszolgáltatással kiegészülő kínálatbővítés, és technológiai fejlesztés

Megvalósítási hely pontos címe: Tihany, Cser-hegy 9.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.04.30.

Elnyert támogatási összeg: 2.750.924 Ft

Teljes projekt összeg: 5.501.849 Ft

Projekt célja: A projekt célja a szolgáltatás körének bővítése és a konyhai munkavégzés megkönnyítése.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A projekt során beszerzésre kerültek vendégház bútorzatok, hoteltextíliák és konyhai eszközök.

Innovációs elemek bemutatása: A szálláshely kialakításának célja, hogy a szolgáltató megfeleljen a fenntartható szálláshely elgondolásnak. Helyi szinten, és a felhíváshoz igazodva ezt úgy valósították meg, hogy helyi termékekre, és helyi foglalkoztatásra építenek. Az új, magas színvonalú szolgáltatással, komplex szolgáltatáscsomagokkal a profittermelés mellett növelni tudják a térség vonzerejét.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: A pályázat segítségével megnyitásra kerülhetett a Ferenc Vendégház, illetve a Ferenc Pince Csárda konyhatechnológiai fejlesztése valósulhatott meg.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A beszerzésre kerülő konyhatechnológiai eszközök nem csak költséghatékonyak, de az energiatakarékos üzemeltetés mellett a kollégák munkáját segítik.