Turisztikai infrastruktúra fejlesztését célzó eszközbeszerzés

majort
2023. 11. 14., k – 07:48

LEADER munkaszervezet megnevezése: Észak-Kaposi Partnerek Vidékfejlesztési Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-31-2.2.1-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Turisztikai infrastruktúra fejlesztését célzó eszközbeszerzés

Megvalósítási hely pontos címe: 8708 Somogyfajsz, Kossuth Lajos utca 63. HRSZ 147

Elnyert támogatási összeg: 2.511.016 Ft

Teljes projekt összeg: 2.643.175 Ft

Projekt célja: 8 db 8 személyes 2 mX 2 m alapterületű mobil kerti kiülő beszerzése és a 8708 Somogyfajsz Kossuth Lajos u. 63., hrsz 147 megvalósítási helyen való elhelyezése.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: 3 db árajánlat lett bekérve az eszközök minél költséghatékonyabb beszerzése érdekében. A legkedvezőbb árat adó ajánlattevő került kiválasztásra. A szerződés megkötését követően az eszközök beszerzése a rögzített határidőkön belül megtörtént.

Innovációs elemek bemutatása: Somogyfajsz települése nem rendelkezett kiülőkkel, ezért ezek beszerzése révén a településen élők és az idelátogatók kényelmét új, innovatív módon lehet biztosítani a projekt megvalósítási helyén.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: A kiülök beszerzése révén sokkal színvonalasabb programokat lehet megvalósítani, hiszen a résztvevők számára nagyobb kényelmet biztosíthatunk. Így a projekt elősegíti a rendezvényeinken résztvevők számának növekedését és pozitív hatással van a Somogyfajszra látogatók számának, így a turisztikai forgalom emelkedésére is.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A 8 db kerti kiülő beszerzésével kellemesebb környezetet lehet biztosítani a különböző programokra látogató embereknek, így színvonalasabb rendezvényeket tudunk megvalósítani. A kiülőket könnyen tudjuk mozgatni, így szükség szerint áthelyezhetjük
őket, úgy hogy az adott rendezvény és a résztvevők szempontjából a legoptimálisabban legyenek elhelyezve.