Önkiszolgáló autómosó építése Dánszentmiklóson

majort
2023. 11. 15., sze – 10:53

LEADER munkaszervezet megnevezése: GERJE-SZTŐK Helyi Vidékfejlesztési Közösség

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-38-8.1.2-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Önkiszolgáló autómosó építése Dánszentmiklóson

Megvalósítási hely pontos címe: 2735 Dánszentmiklós, Irsai út 24.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.11.16.

Elnyert támogatási összeg: 14.999.999 Ft

Teljes projekt összeg: 24.482.188 Ft

Projekt célja: Autószerelő vállalkozás tevékenységének bővítése önkiszolgáló autómosóval.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A beruházás során beszerzésre került egy EHRLE JetWash Plus típusú, 2 állásos mosóberendezés a szükséges gépészeti elemekkel, valamint megépítésre került a berendezés alapja és a kocsibeállók burkolata.

Innovációs elemek bemutatása: Az EHRLE mosó berendezés jelenleg a legmodernebb technológiát alkalmazva víz és energiatakarékos autómosást biztosít. Egy autó mosását cca. 60 liter vízzel meg lehet oldani. A településen található személygépkocsik száma folyamatosan emelkedik, a tulajdonosok vagy a szomszédos települések önkiszolgáló mosóiban, vagy a kertjükben oldják meg az autójuk mosását. Utóbbi jelentős víz felhasználással és környezetszennyezéssel jár. Erre nyújt környezetkímélő megoldást a település első önkiszolgáló autómosója.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: A vállalkozás jövedelmezően tud tovább működni tevékenységi körének szélesítésével, így bővíteni tudja alkalmazotti létszámát.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A beruházással megvalósult a vállalkozás tevékenységének bővítése, egyúttal vállalkozásunk modernizációja is az alkalmazott technológia révén. Tevékenységünk eddig is ügyfélközpontú volt, de a fejlesztéssel ez tovább erősödött.