Pótkocsi beszerzése

majort
2023. 11. 18., szo – 08:28

LEADER munkaszervezet megnevezése: Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-46-1.-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Pótkocsi beszerzése

Megvalósítási hely pontos címe: 8778 Újudvar, Petőfi utca 24.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.05.30.

Elnyert támogatási összeg: 4.999.999 Ft

Teljes projekt összeg: 8.239.050 Ft

Projekt célja: Cél a cég gazdaságosabb működése érdekében modernizáció elérése. A piaci igényekhez való alkalmazkodó képesség növelése. A pótkocsi használhatóbbá cseréjének megvalósítása.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A piaci legalacsonyabb ár kiválasztása érdekében három árajánlat került beszerzésre, melyek alapján a lehető legkedvezőbb ajánlott ár került kiválasztásra. Az ajánlott ár elfogadásával megrendelésre került a pótkocsi, ezt követően beszerzésre is.

Innovációs elemek bemutatása: Az új pótkocsinak köszönhetően, nagyobb mennyiségű árut tudnak elvinni, kevesebb üzemanyag fogyasztás mellett.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: A cég fejlesztése a cél a bevételek visszaforgatása a fejlesztésekbe, a géppark növelésével a kapacitás növelése a hosszú távú cél.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A támogatással elérhetővé vált a gyorsabb ütemű fejlődése a vállalkozásnak, így a piaci szerepe is erősödött. A térségben kevesen foglalkoznak mikrovállalkozásként ilyen típusú szállítmányozással, amelynek fejlesztése és az arra való igény önmagában egy kiemelkedő érték.