Profiller fejlesztése

majort
2023. 11. 18., szo – 08:30

LEADER munkaszervezet megnevezése: Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-46-1.1-22

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Profiller fejlesztése

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.12.15.

Elnyert támogatási összeg: 8.090.390 Ft

Teljes projekt összeg: 11.996.600 Ft

Projekt célja: A vállalkozás a vibrációs tandem hengerrel többféle munkafolyamatot tud elvállalni ugyan azon építési területen, ezzel növekedhet a gazdaságosság, és erősödhet a partnerekkel a kapcsolati tőke is, mivel több területen számíthatnak tevékenységeinkre.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A piaci legalacsonyabb ár kiválasztása érdekében három árajánlat került beszerzésre, melyek alapján a lehető legkedvezőbb ajánlott ár került kiválasztásra. Az ajánlott ár elfogadásával megrendelésre került a pótkocsi, ezt követően beszerzésre is.

Innovációs elemek bemutatása: Az építőipariban a földmunkálatok elvégzéséhez elengedhetetlen vibrációs tandem henger beszerzésével kimagaslóan sokszínű tevékenységet tud a vállalkozás ellátni versenytársaihoz képest. A nagyobb léptékű térkövezési munkálatok is megnyíltak a vállalkozás előtt gyorsabbá, hatékonyabbá téve a versenytársakhoz képest a vállalkozást.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: Az építőipai fejlesztések tovább folytatódnak a vállalkozásnál, a jövőbeli megrendelések növelése érdekében.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A több lábon állás akár egyetlen iparágon belül nagyon fontos, melyet a vállalkozás el tudott érni a támogatás révén. Csak ösztönözni, motiválni tudja vállalkozó társait, hogy vegyék igénybe a támogatások lehetőségét a fejlesztésekhez, ha önerőből nem vagy nehezen tudnák megvalósítani a projektjüket, tegyék félre félelmeiket az elszámolás nehézségei kapcsán, megéri.