Vállalkozási tevékenység fejlesztése Sormáson

majort
2023. 11. 18., szo – 08:31

LEADER munkaszervezet megnevezése: Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-46-1.-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Vállalkozási tevékenység fejlesztése Sormáson

Elnyert támogatási összeg: 4.999.984 Ft

Teljes projekt összeg: 7.254.240 Ft

Projekt célja: Legfontosabb célom a vevői igényeken alapuló, tartósan jövedelmező üzleti tevékenység folytatása, ami megalapozza a jövedelemi helyzetemet. A szállítmányozás mellett az utánfutók kölcsönadását szeretném fejleszteni a többlábon állás erősítésével.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A piaci legalacsonyabb ár kiválasztása érdekében három árajánlat került beszerzésre, melyek alapján a lehető legkedvezőbb ajánlott ár került kiválasztásra. Az ajánlott ár elfogadásával megrendelésre került a pótkocsi, ezt követően beszerzésre is. 11 db utánfutó beszerzésre került melyek nagyban hozzájárultak a vállalkozás megerősödéséhez.

Innovációs elemek bemutatása: A 11 utánfutó kölcsönzési lehetősége a térségben egyedülálló, mindamellett az egyik trailer, amellyel gépjárművek is szállíthatók, így a gépjármű szállítási kapacitás is egyben megnövekedett.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: A vállalkozás egyedülálló a fejlett gépparknak és a vállalkozási a speciális tevékenységnek köszönhetően. Idővel mintaként szolgált a kölcsönzőnk mások számára is, így a piacon más szereplők is megjelentek ebben a szegmensben.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: Zászlóshajóként szolgáló utánfutó kölcsönző jó minta lett mások számára is, mivel az igények széles körben jelentkeztek rá. Az előnyeivel és a hátrányaival együtt is nagyban erőstette a vállalkozást a tevékenység és annak fejlesztése.