Eszközfejlesztés

majort
2023. 11. 20., h – 08:58

LEADER munkaszervezet megnevezése: Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-77-1-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Eszközfejlesztés

Kapcsolattartó megnevezése: Hujterné Erdős Ildikó

Megvalósítási hely pontos címe: Csót, Rákóczi utca 2. és 4.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.05.18.

Elnyert támogatási összeg: 2 313 237 Ft

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása:

A projekt során beszerzésre került eszközökkel sikerült bővíteni az eddigi eszközparkot, illetve a korábbi, elavult eszközök helyett sikerült modernebb, energiahatékonyabb technológiát beüzemelni, ami hosszú távon biztosítani tudja a vállalkozás versenyképességét.
A kocsmában elhelyezésre került egy mosogatógép és egy szárítógép, ami segíti a vendéglátással kapcsolatos kiegészítő tevékenységek gyorsabb, hatékonyabb és energiahatékonyabb ellátását. A tervezett gáztűzhely helyett időközben sikerült vásárolni egy alig használtat, így a költséghatékonyság miatt az nem került megvásárlásra.
A cukrászdához beszerzésre került egy nagyobb süteményes pult, egy nagyobb és modernebb fagylaltos pult, egy jégkása készítő gép és egy fagyasztó. Ezzel bővíteni tudjuk a termékkínálatunkat mind a sütemények, mind a fagylalt tekintetében, illetve jégkását is tudunk folyamatosan értékesíteni. Emellett csökkenteni tudjuk az eddigi energia felhasználást az új, energiatakarékos eszközökkel.

A marketing tevékenységhez kapcsolódóan beszerzésre került két tábla, az egyik a cukrászda megtalálását segíti, a másik pedig a jégkása vásárlási lehetőségét népszerűsíti.