A hétvégén nyitja meg kapuit az Édes Napok Budapest

majort
2023. 09. 19., k – 10:59

Idén újra lesz ÉDES NAPOK BUDAPEST csokoládé és édességünnep 2023. szeptember 22-24. között a Szent István Bazilika előtti téren. Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben legszínvonalasabb szakmai seregszemléje. Mára Európában is jegyzett a legnagyobb hasonló témájú rendezvények között.

Az utóbbi években a magyar csokoládé és édességgyártók Európa legrangosabb szakmai díjait hozzák el, így a gasztronómiában általánosságban tapasztalható minőségi változás eléri a cukrászatokat is és az édesség szakma szintén megbecsült helyére kerül.

Jobbnál jobb minőségben, több, mint 70 kiállítóval nyitja meg kapuit az idei budapesti édesség fesztivál legújabb évada.

A több napos budapesti csokifesztivál eseményre mindenki ellátogathat, hiszen a csoki mellett borokkal, italokkal is készülnek. Bemutatók, előadások várják az érdeklődő közönséget. A sütögető amatőrök számára is érdekes látványosságokkal kedveskednek a szervezők, mely lehetőséget ad praktikák elsajátítására is. Finom kóstolókkal várnak minden arra járót, édességkedvelőt.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kiállító partnerként vesz részt a rendezvényen, ahol termelőink és a Hálózat munkatársai várják a látogatókat.


Forrás: Csodálatos Magyarország
Fotó: Fesztiválportál