Adamo, válasz a kisgyermekek mindennapos problémáinak megoldására.

majort
2023. 09. 24., v – 06:49

Akik azt gondolják, hogy a Leader pályázati lehetőségek, források, kizárólag a mezőgazdaságban tevékenykedő termelőket, vállalkozásokat segítik, azok bizony tévednek. Hiszen például az Alsó-Tisza Vidék Fejlesztéséért Egyesület, olyan helyi gazdaságfejlesztést támogató felhívással élt, mellyel más jellegű, tevékenységű vállalkozásokat is tudnak támogatni.

Úgymint az Adamo-Hammock Kft. babahinták tervezésével és gyártásával foglalkozó vállalkozást, mely immár 2005 óta működik. Az Adamo babahinta kényelmés, biztonságos és természetes megoldást kínál a baba ringatására, ami segíthet a baba nyugodt, kiegyensúlyozott pihenésében. Ráadásul a hinta hordozható, könnyen használható és környezetbarát. A vállalkozás az elmúlt években dinamikus fejlődésnek indult. Folyamatos fejlesztések történtek mind a termék, mind pedig a munkahelyteremtés vonatkozásában. A folyamatos fejlesztéseknek és a marketingnek köszönhetően a vásárlói igények megnövekedtek, az eladott hinták és az egyéb kiegészítők piaca dinamikusan növekszik. A vállalkozás vezetői ezért a termék, azaz a hinta további fejlesztésébe kezdtek bele. Egy új design bevezetését és új kiegészítők gyártását tervezik megkezdeni. A hosszas előkészületeknek és a korábbi leader pályázatnak köszönhetően megszületett a hintára és az állványra vonatkozóan az új formaterv, amellyel a vállalkozás a 2021-es évben elnyerte a Magyar Formatervezési Díjat terv kategóriában. Az új hinta gyártása még hosszas előkészületeket igényel. A sorozatgyártáshoz szükséges egyéb kiegészítő eszközök gyártásához szükséges kötélvég formaterv, kötélvég fröccsöntő szerszám, illetve hinta keret sablon elkészítése és egyéb kiegészítő számítástechnikai eszközök beszerzése szerepel a projekt tevékenységei között. A Leader forrás is támogatja a vállalkozást abban, hogy elérjék kitűzött céljaikat, a babák és szüleik nagy örömére.

A kisgyermekes családok mindennapjait teszi könnyebbé az Adamo babahinta használata, melynek fejlesztéséhez szükséges forrás egy részét, Leader támogatás adta.

 

Forrás: https://adamohammock.com
Szerző: Benkő Zsolt
Fotó: https://adamohammock.com