Projekt bemutató és népszerűsítő családi rendezvényt tartottak Ácson

majort
2023. 11. 13., h – 11:56

Nyílt napon mutatta be az újonnan – LEADER támogatással vásárolt - CASE CX19D mini kotró gépét a Kulcsár System Kft.. A cégnél hisznek abban, hogy másokat is ösztönözni tudnak az esetleges közelgő pályázati lehetőségek irányába történő megvalósításban.

A nagyigmándi székhelyű Kulcsár System Kft. a Bakonyalja-Kisalföld kapuja Vidékfejlesztési Egyesület VP6-19.2.1.-8-6-21 kódszámú, Induló és működő mikrovállalkozások fejlesztése kódszámú felhívásra nyújtott be korábban pályázatot, melyet el is nyert. Kulcsár Balázs a cég képviselője elmondta, hogy a sikeres pályázat érdekében projektmenedzsment szolgálatatást - a Som-Tan Kft. - is igénybe vettek.

A képviselő hozzátette: 2023.10.20-án és 21-én projektet bemutató és népszerűsítő családi rendezvényt tartottak a cég telephelyén, amelyre a partnerek és ügyfelek mellett a barátokat és családtagokat is meghívták, hiszen az ő támogatásuk nélkül nem valósulhatott volna meg a fejlesztés.

A jelenlévők között több apró talpú kis gyermek is volt, akiknek lehetőségük nyílt a pályázat keretében beszerzésre és beüzemelésre került CASE CX19D mini kotró megismerésére. Nagy öröm volt számukra, hogy beülhettek, és szüleikkel fotózkodhattak. A Kulcsár System Kft. képviselője kiemelte remélik, hogy a jövőben valamennyien hasonló projektbe kezdenek életük során Ők is.

Kulcsár Balázs hangsúlyozta, hogy a mini kotró gépet a technológiai és hatékonysági fejlesztés érdekében vásárolta meg a vállalkozás.

A eseményen résztvevők személyesen is tapasztalhatták, hogy a CASE CX19D mini kotró beszerzése lehetővé teszi a szolgáltatásik bővülését, amellyel növeli tudják cégünk versenyképességét, ez által csökkenteni tudják az alvállalkozókra fordított kiadásainkat.

A cégnél hisznek abban, hogy másokat is ösztönözni tudnak az esetleges közelgő pályázati lehetőségek irányába történő megvalósításban.

 

Szerző: Nagy Tamás
Fotó: Nagy Tamás