Sirha Budapest 2024

majort
2024. 02. 20., k – 10:41

A SIRHA Budapest szakkiállítása 2024. március 5. és 7. között a hatodik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A két évente megrendezésre kerülő nemzetközi rendezvény kitűnő szakmai fórum, ami változatos programlehetőséget kínál kiállítóknak és látogatóknak egyaránt.

A szakkiállítás 2014 óta lehetőséget teremt a piac szereplőinek bemutatkozásra, üzletszerzésre, szakmai kapcsolatok és ismeretek bővítésére. A három pavilonos kiállításon több mint 376 kiállító mutatkozik be 17 országból.

A szakkiállítás egyedülálló lehetőséget kínál az élelmiszer-, pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, a csomagolóipar képviselőinek, étteremtulajdonosoknak, szállodavezetőknek, beszállítóknak, séfeknek és gasztronómiai rajongóknak, hogy kapcsolatokat építsenek, ötleteket cseréljenek és megismerjék azokat a forradalmi megoldásokat, amelyek alakítják a globális vendéglátás és éttermi szolgáltatások jövőjét.

A SIRHA Budapest kiváló lehetőséget kínál szakmai és üzleti találkozók lebonyolítására, miközben személyre szabott szolgáltatások segítik a partnerek részvételének hatékonyságát. A résztvevők egyszerűen és térítésmentesen meghívhatják meglévő és új partnereiket E-tickettel, emellett a rendezvény marketing és egyedi standépítési szolgáltatásokkal is segíti őket. A tárgyalásegyeztetés lehetősége elérhető a kiállítás weboldalán keresztül, emellett a SIRHA a honlapon a résztvevők számára térítésmentesen lehetőséget nyújt az újdonságok és egyedi ajánlatok megosztására is.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kiállító partnerként vesz részt a rendezvényen, ahol termelőink és a Hálózat munkatársai várják a látogatókat.

 

Forrás: bor.hu
Fotó: Hungexpo